Φωτια Μεσοχωρια / Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ... : Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Φωτια Μεσοχωρια / Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ... : Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή.

Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός
Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός from www.voria.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες.

« συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. .(video) | εύβοια, κάρυστος, μεσοχώρια, πυρκαγιά, φωτιά. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται προληπτικά τα Μεσοχώρια
Φωτιά στην Εύβοια: Εκκενώνονται προληπτικά τα Μεσοχώρια from www.newsit.gr
Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το.

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ...
Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ... from agioitheodoroi.com
59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου.

Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.